Vino la noi!!!


Te-ai saturat de actualul provider? Merge prea greu? Raspunde prea tarziu la solicitarile tale? Vino la noi si ai 6 luni gratuit pentru site-ul tau. In plus, iti mutam contul complet gratuit.

23 MaI 2020
IPv6 la TicketHelp.ro


TicketHelp.ro anunta oficial lansarea protocolului IPv6 dupa indelungi testari de functionare. Am dorit mai intai sa ne asiguram ca totul este corect si ca serviciile vor functiona impecabil in continuare.

23 MaI 2020
Modalitati de plata

Modalitatile de plata disponibile pe website-ul nostru sunt:- Plata cu cardul (activarea domeniilor si a unor servicii de gazduire "gazduire pagini interactive/gazduire shared/ gazduire e-commerce" se face instant)- Transfer Bancar (activarea serviciilor se face dupa transmiterea dovezii de plata)Va recomandam sa efectuati plata cu cardul daca ... Continuare »

8 Mar 2018
Registrator Domenii !

Din luna martie 2018 TicketHelp este registrator de domenii, puteti achizitiona de la noi peste 500 de extensii de domenii cu activare instanta dupa ce plata este aprobata (daca plata este efectuata prin card activarea/reinnoirea domeniului este instanta, daca placa se efectueaza bancar activarea va fie efectuata dupa transmiterea dovezii ... Continuare »

8 Mar 2018
1 2